Golfstation

Golfstation on uusi miehittämätön Trackman 4 golfsimulaattori Porin ytimessä. Meillä voit hioa lyöntiäsi tai pelata virtuaaligolfia joka päivä aamu viidestä puoleen yöhön kello 00 saakka. Voit tulla yksin tai porukassa viihtymään ja pelaamaan useita maailman hienoimmista kentistä. Golfstation tarjoaa huippupallot käyttöösi käyntisi ajaksi. Tarvittaessa voit käyttää meidän mailoja. Golfstationilta löytyy miesten, naisten ja nuorten mailat oikealta lyöville.

Ohjeet simulaattoriin tulijalle

Golfstation suosittelee trackman applikaation lataamista ja kirjautumista omilla tunnuksilla trackmaniin, näin saat halutessasi kaiken datan haltuun käynniltäsi.

Koko kierroksen ehtii pelata yksin tunnin aikana, kannattaa kuitenkin laittaa griiniosumat ”gimmieksi”, koska puttaaminen vie aikaa. Käytännössä kannattaa varata tunti per pelaaja, jotta varmistaa, ettei kierros jää kesken.

Lyöntialueella tarkista lyöntikaareesi ennen suoritusta, ettet osu muihin ihmisiin tai rakenteisiin. Lyö palloa vain lyöntimaton keskikohdasta (kapea, erivärinen ja tuntuinen matto), koska Trackman on kohdistettu siihen ja näin varmistat, että saat tarkimman analyysin lyönnistäsi. Trackman sijaitsee kohtisuoraan lyöntimaton takana, pidä huoli ettei mikään tai kukaan ole trackmanin edessä lyöntisi aikana. Älä koske trackmaniin.

Käytä simulaattorihuoneessa vain puhtaita kenkiä, jätä ulkokengät telineeseen. Käytä puhtaita mailoja, saat tarvittaessa mailojen puhdistusharjan käyttöösi. Käytä vain talon tarjoamia puhtaita palloja, jotta kankaaseen ei tule tussin jälkiä. Älä vie syötävää tai juotavaa lyöntialueelle. Siivoa jälkesi ennen kuin lähdet.

Hyviä lyöntejä, pidä hauskaa ja tervetuloa uudestaan.